Friday, August 18, 2017

Publication Search

Export 4306 results:
1949
PDF icon Full Article (1.8 MB)
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Dunckley, J. V. (1949). Birds west of the Waiau River. Notornis, 3(6), 163-164.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Wightman, G. (1949). Bittern v. harrier. Notornis, 3(4), 110-110.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
Moore, J. A. (1949). Blackbird's nest in washhouse. Notornis, 3(5), 136-136.
PDF icon Full Article (1.42 MB)
McKenzie, H. R. (1949). Blue-wattled Crow colony. Notornis, 3(6), 160-161.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Potter, S. D. (1949). Breeding habits of dotterels. Notornis, 3(5), 128-129.
PDF icon Full Article (1.42 MB)
Annabell, A. R. (1949). Breeding of Native Pigeon. Notornis, 3(6), 146-146.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Pennycook, C. S. (1949). Caspian Tern colony. Notornis, 3(5), 129-129.
PDF icon Full Article (1.42 MB)
Stidolph, R. H. D. (1949). Classified summarised notes. Notornis, 3(4), 88-106.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Middleditch, J. (1949). Cromwell bird diary. Notornis, 3(5), 130-130.
PDF icon Full Article (1.42 MB)
PDF icon Full Article (1.75 MB)
PDF icon Full Article (1.8 MB)
Potter, S. D. (1949). The elusive Fern Bird. Notornis, 3(6), 162-163.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Marples, B. J. (1949). Excursion to Kapiti Island. Notornis, 3(6), 140-140.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Tily, I. (1949). Food of harrier. Notornis, 3(6), 155-155.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Cunningham, J. M. (1949). Further Grey Teal nests. Notornis, 3(6), 161-162.
PDF icon Full Article (1.91 MB)
Moncrieff, P. (1949). Grey Warbler and cuckoos. Notornis, 3(4), 111-112.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
Hodgkin, J. (1949). High-flying bittern. Notornis, 3(4), 109-109.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
PDF icon Full Article (1.8 MB)
Wilkinson, A. S. (1949). Kiwi on Kapiti Island. Notornis, 3(5), 113-113.
PDF icon Full Article (1.42 MB)
Anderson, S. I. (1949). Little Owl raiding Starling's nest. Notornis, 3(4), 110-110.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
Tily, I. (1949). Long-tailed Cuckoo raiding nests. Notornis, 3(4), 111-111.
PDF icon Full Article (1.8 MB)
PDF icon Full Article (1.75 MB)

Pages